v128fb alerts not going out

Information and support for EnvisaLink modules.

Moderators: EyezOnRich, GrandWizard

ademcoguy128
Posts: 2
Joined: Thu May 24, 2018 7:26 pm

v128fb alerts not going out

Postby ademcoguy128 » Thu May 24, 2018 7:37 pm

i followed the steps in the evl4 honeywell documentation to configure the evl4, i cant get any signals to go thru. i have report codes in all zones, none start with 0, *45 & *47= 1, *56 = 0, *57= 1, *58=111111 and *88=0.
set all my users to open close=yes, enabled all trouble zones and bypasses, zip goes out.
i can arm and disarm via the web. so i know module works, what am i missing??

GrandWizard
Posts: 1803
Joined: Tue Nov 16, 2010 4:08 pm

Re: v128fb alerts not going out

Postby GrandWizard » Fri May 25, 2018 7:52 am

Please submit a tech support request. The 128 is not really a DIY panel and usually requires one of our experts to provide help.

ademcoguy128
Posts: 2
Joined: Thu May 24, 2018 7:26 pm

Re: v128fb alerts not going out

Postby ademcoguy128 » Fri May 25, 2018 6:55 pm

i have a couple of times and keep getting the same replies. the envisalink honeywell install guide. kind of tired of reviewing it over and over. was hoping someone with the same panel could clue me into possibly a field that was omitted. at this point probably just going to power it down and return it. :|

GrandWizard
Posts: 1803
Joined: Tue Nov 16, 2010 4:08 pm

Re: v128fb alerts not going out

Postby GrandWizard » Sat May 26, 2018 10:23 am

What are your support ticket numbers? I will make sure they are answered immediately.


Return to “EnvisaLink ( IP100D, IP170D, 2DS, 3, 4)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests